INSTALLATIE - ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Onderhoud

Onderhoud

Het onderhoud van mazoutketels, gasketels, airco, ventilatie, zonneboiler of warmtepomp is zeer belangrijk. Doe een beroep op onze erkende techniekers voor nazicht of het onderhoud.

U kan bij ons terecht voor een eenmalig onderhoud, of u kan kan een serviceovereenkomst afsluiten, op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw installaties.

Werking optimaal houden

Periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, boiler, airco en ventilatiesysteem is van groot belang om de werking ervan optimaal te houden. Achterstallig onderhoud kan tot onaangename gevolgen leiden; zoals hoge kosten door slijtage, veel storingen, brandgevaar, onnodig veel energiegebruik of een ongezond binnenklimaat.

​​​​​​​Eén mailtje of telefoontje naar ons is voldoende om uzelf een veilig en gerust gevoel te geven, het hele jaar door.

Contacteer Ons

Kies voor comfort en zekerheid

Met een serviceovereenkomst wordt uw verwarmingsinstallatie vakkundig nagekeken en zorgen wij dat dit tijdig gebeurd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat het onderhoud altijd binnen de verplichte termijn plaatsvindt.

Serviceovereenkomst aanvragen

Onderhoud & Herstellingen

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?