INSTALLATIE - ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Over ons

Over ons

ONZE TROEVEN

Waarom kiezen voor WLH?

 • Actieve zaakvoerder die de werven persoonlijk opvolgt.
 • Meer dan 45 jaar kennis en ervaring.
 • Vakbekwame medewerkers, met jarenlange ervaring.
 • Klantgerichte aanpak.
 • Eigen servicedienst, voor herstellingen en onderhoud.
 • Steeds telefonisch bereikbaar! Wij laten onze klanten niet in de kou staan.
Offerte of advies aanvragen

Onze fundamenten

"Samen met onze medewerkers streven we er steeds naar om service en kwaliteit te bieden. Hiervoor zetten we stevig in op onze belangrijkste pijler, onze medewerkers. Wij waken over hun vakbekwaamheid o.a. door de nodige bijscholingen, en bieden hen een veilige werkomgeving."

Ervaring

Onze ervaring en zeer tevreden klanten vormen het bewijs dat WLH een betrouwbare en solide partner is. Met zo'n lange geschiedenis mag het duidelijk zijn dat WLH geen eendagsvlieg is en dat u ook in de toekomst op ons kunt blijven rekenen.

Vakbekwame medewerkers

Techniekers met de nodige kennis, in het bezit van de nodige attesten, staan dagelijks klaar voor het onderhoud en de herstellingen van uw installaties. Monteurs en hulpmonteurs staan dagelijks in voor de installatie volgens de regels van de kunst en met een afwerking waar ze zelf trots op zijn.

Veiligheid

Bij WLH werken zowel ervaren vaklui als gemotiveerde starters, de ideale mix. De sector evolueert pijlsnel en daarom hechten we veel belang aan bijscholingen. Sinds 2015 zijn we ook VCA-gecertificeerd. Dat is voor onze opdrachtgevers geen must en zelfs wettelijk niet verplicht maar we vinden het zelf een meerwaarde. Een ongeluk is snel gebeurd en de impact kan groot zijn. Net daarom is het belangrijk alert te blijven en een veilige werkomgeving te creëren.

Klantenservice

Een officeel meldpunt heeft WLH niet maar we zijn nagenoeg 7/7 bereikbaar. Dat is dus zeker een voordeel van met een relatief klein bedrijf in zee te gaan. Dringende gevallen lossen we zo snel mogelijk op. Indien mogelijk zelfs dezelfde dag. Door zo'n dienst na verkoop aan te bieden, bouwen we verder aan die langdurige relaties met onze klanten.

WLH in woord en beeld

Klik op de video hieronder om de reportage van WLH op STERCK.TV te zien.​​​​​​​

Betrouwbare partner sinds 1973

Onze missie

Aan de ene kant willen we zorgen voor:

 • conforme installaties

 • de administratieve opvolging, opgelegd door de wetgevers.

Aan de andere kant willen we aan onze klanten een aanzienlijke gemoedsrust en ideaal verwarmingscomfort gedurende het hele jaar bieden.

Wist je dat?

Over Willems Louis & Henri ...

In maart 1973 werd ons bedrijf opgericht door de gebroeders Louis en Henri Willems. Onze naam hebben we ook aan de stichters te danken.

Een gedreven zaakvoerder

Koen De Wit nam in 1993 het bedrijf WLH uit Heusden-Zolder over van de zaakvoerders Willems Louis en Henri. Het in 1973 opgerichte bedrijf kwam zo in handen van een jonge, gedreven ondernemer. De toen 20-jarige jongeman had met zijn diploma elektriciteit/regeltechnieken de vereiste troeven op zak om de technische en operationele activiteiten van het bedrijf op zich te nemen. Vanaf de eerste dag heeft hij de uittekening van de plannen, de opvolging van de werven en het bureauwerk gecombineerd. Om de activiteiten van het bedrijf helemaal te beheersen, ging hij het eerste half jaar mee met de vakmannen op de werf. Hij werd opgeleid door de beste, onze Patrick. Zijn vrouw Sigried Willems, van opleiding licentiate TEW, nam de administratieve en financiële zaken ter harte.

Verhuis naar Tessenderlo

Om de groei en de technische evoluties te kunnen blijven opvolgen en ondersteunen, zonder in te boeten aan service, verhuisde WLH in het voorjaar van 2009 van Heusden-Zolder naar een modern en efficiënt ingericht bedrijfspand langs de industrieweg in Tessenderlo. Een mooie realisatie van Mathieu Gijbels.

Onze waarden

 • Kostenbewust
 • Kwaliteit
 • Comfort verhogen voor de eindgebruikers
 • Bedrijfsfierheid
 • Expertise en vakmanschap
 • Veilig werken

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?